10 Ağustos 2009

cide-2 / 4-6 tem 09



hiç bu kadar güzel ağırlanmamıştık. bize harika günler yaşatan aygül teyze, ismet amca ve biz..

çok sağolun, varolun!!





cide karadenizin en uzun sahiline sahipmiş...





batı karadeniz dağlarını aşarken tolga ... (çok karizmatik, çokkk :) )



asla vazgeçme...



yorumsuz...



albüm kapağı fotoğrafı serisinden... (aslında tolga foto çekiyor gibi yapıyor. ali de onu çekiyormuş gibi yapıyor :). yok yok çekiyor. ama çekilen hiçbir fotonun tolga'nın gözünde değeri yok. feyzbuka profil fotoğrafı bulmaya çalışıyor. halaaa...


gideros...

turist ömer..



haaa. cide'de sürekli okey oynadık. ama ismet amcaya ve de özellikle aygül teyzeye bir türlü oynama tarzımızı beğendiremedik. onlar da misafir neyim takmadılar, habire bizi yendiler :) heralde beğenmeyişlerinin bir nedeni varmış!



sahile git güneşlen. denizde yüz. envai çeşit zevzeklik yap. hemen yolun karşısına geç. yine okey oyna.. (not: aliyle ben hep yenildik sanırım)

giderken.. gelirken... beklerken.. seni özlerken... umut... gibi bir sürü klişe isim verilebilir bu fotoğrafı (isteyen açsın baksın fotokritik benzeri siteleri. bu isimde zilyon tane foto var).. haa unutmadan, yukarıdaki fotoğrafın ismi: sigara molası. yani yok alengilli birşey...


giderostan kıyıya inerken...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

cide ile ilgili burda yayınlanmamış baska fotolar varsa nasıl ulasabilirim ?

gezen bezgin dedi ki...

buradaki tüm cide fotoğraflarına "cide" etiketine tıkladığında ulaşabilirsin. başka bir yolu var mı bilmiyorum. fotoğraf da pek yok aslında. umarım bir daha yolumuz düştüğünde bol bol çekebilirim :)